Prima pagină » Are business-uri de zeci de milioane de euro și le spune micilor întreprinzători cum să treacă peste eșec să ajungă la succes
Economic

Are business-uri de zeci de milioane de euro și le spune micilor întreprinzători cum să treacă peste eșec să ajungă la succes

Valeriu Iftime, președinte Elsaco
Valeriu Iftime, președinte Elsaco

Poveștile de succes le știm de la TV, le citim în ziarele și revistele de profil, le vedem în jurul nostru la afaceriștii cu business-uri de zeci de milioane de euro pe mână, care conduc mașini de sute de mii de euro și au sute de angajați.

Dar cum au trecut ei peste eșec pentru a ajunge la nivelul la care sunt astăzi?

Unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Botoșani și din regiunea Moldovei, Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al Elsaco și președinte al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură, se va întâlni cu botoșănenii care au pornit un mic business pentru a le împărtăși din experiența sa din mediul de afaceri.




În data de 14 mai, la sediul Camerei de Comerț, din strada Dragoș Vodă, nr. 13, va avea loc întâlnirea dintre Iftime și orice patron își dorește să afle cum a trecut Iftime peste eșec, peste piedicile puse de stat, peste concurența neloială pentru a ajunge la succes.

Întâlnirea va avea și un caracter informal pentru oamenii de afaceri cu privire la acțiunile pe care le desfășoară și le va desfășura Camera de Comerț pentru a veni în sprijinul mediului de business.

Puteți să vă înscrieți pentru a participa la întâlnirea cu președintele Camerei de Comerț și pe pagina de Facebook a CCIA.