Prima pagină » Plătesc cei mai mulți bani la bugetul local, dar sunt ignorați total de primar și președintele CJ
Economic

Plătesc cei mai mulți bani la bugetul local, dar sunt ignorați total de primar și președintele CJ

Cei care plătesc cele mai multe taxe și impozite sunt și cei mai ignorați de cei aleși, respectiv primarul municipiului, președintele Consiliului Județean, consilierii locali și județeni, atunci când se stabilește bugetul sau vreo strategie de dezvoltare.

Cea mai mare parte a bugetului local este constituit din banii proveniți din activitățile economice ale firmelor, iar persoanele angajate la firmele private reprezintă o grijă luată de pe umerii statului și transformarea lor din asistați social, în cotizanți la buget.

 

Cum îi tratează primarul și președintele CJ pe cei care generează locuri de muncă și virează bani la buget? Cu TOTALĂ IGNORANȚĂ!




”Nu, nu am fost întrebat niciodată care este filosofia mea despre o strategie de dezvoltare”, a declarat Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț și președintele grupului de firme Elsaco, care are afaceri de zeci de milioane de euro.

Consilierii locali și județeni, dar și primarul municipiului Botoșani și președintele Consiliului Județean, indiferent de numele lor, s-au crezut tot timpul mai vizionari decât oamenii de afaceri mari ai municipiului și județului, mai înțelepți și mai atotștiutori.

Votul primit din partea botoșănenilor i-a transformat peste noapte în maeștri ai economiei și administrației, toți uitând că de cele mai multe ori votul a fost negativ la adresa opozanților lor sau pentru că ei făceau parte dintr-o listă prezentă pe buletinul de vot.

După terminarea campaniei electorale se încheie și interesul politicienilor pentru susținerea mediului de afaceri.