Prima pagină » O primărie de la țară și-a făcut compartiment propriu de proiecte și atrage 6 milioane euro
Administrație

O primărie de la țară și-a făcut compartiment propriu de proiecte și atrage 6 milioane euro

Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni, județul Botoșani
Cătălin Rotundu, primarul comunei Dângeni, județul Botoșani

Una dintre primăriile din mediul rural care atrage finanțări pe proiecte și care se va schimba radical începând din acest an este cea a comunei Dângeni.

 

 

Primarul Cătălin Rotundu spune că Dângeni este singura comună din județ care are compartiment propriu de proiecte, iar acesta este cheia succesului pentru atragerea finanțărilor.

 

 

Comuna Dângeni are proprii angajați specializați în scrierea de proiecte pentru atragerea finanțărilor și nu mai apelează la firmele de profil.

 

 



 

”Suntem singura comună care a înființat compartiment de proiecte, am oameni profesioniști care scriu proiecte și rezultatul se vede. Avem 9 proiecte semnate și lucrăm la alte 7 proiecte și vom aduce un total de 6 milioane euro în comună”, a declarat primarul Cătălin Rotundu.

 

 

loading…

 

Prin aceste proiecte se investesc bani în Dângeni în apă, canalizare, clinică medicală, școli și grădinițe, drumuri asfaltate, cămine culturale reabilitate.

 

Fonduri europene, fonduri elvețiene, fonduri guvernamentale, toate acestea sunt vizate de proiectele elaborate la Primăria Dângeni pentru modernizarea comunității locale.