Prima pagină » Licitație de aproape 600.000 lei pentru întreținerea drumurilor din ”Gireadă Land”
Administrație

Licitație de aproape 600.000 lei pentru întreținerea drumurilor din ”Gireadă Land”

Comuna condusă de Aneta și Verginel Gireadă a scos la licitație întreținerea drumurilor în 2018 iar pentru asta au pus la dispoziția firmelor aproape 600.000 lei, fără TVA.

 

Primăria Mihai Eminescu, unde primar este Aneta Gireadă, soția fostului parlamentar Verginel Gireadă, va aloca cea mai mare sumă din mediul rural pentru întreținerea drumurilor locale în 2018 în județul Botoșani.

 

Comuna Mihai Eminescu este unitatea administrativ-teritorială din județul Botoșani cu cea mai mare rețea de drumuri asfaltate.

 



 

”Contractul are ca scop realizarea lucrarilor de executie a obiectivelor: LUCRARI DE INTRETINERE DRUMURI PENTRU ANUL 2018 IN COMUNA MIHAI EMINESCU, JUDETUL BOTOSANI Durata de executie a lucrarii este de 20 zile lucratoare, de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor. Descrierea lucrarilor este disponibila în sectiunea Memorii tehnice din cadrul prezentei documentatii de atribuire. Valoarea estimata a achizitiei: 599.995,00 lei fara TVA, conform documentatiei tehnice întocmit de proiectant”, se arată în anunțul licitației de la Primăria Mihai Eminescu, care va avea loc pe 10 aprilie.

 

Comuna Mihai Eminescu este condusă de Aneta și Verginel Gireadă din 2004, când Verginel Gireadă a devenit primar și și-a păstrat funcția până în 2012, moment în care edil a devenit soția sa.

 

loading…