Prima pagină » A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la o sală de sport cu 160 de locuri. Urmează 3,8 milioane euro pentru un liceu
Administrație

A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la o sală de sport cu 160 de locuri. Urmează 3,8 milioane euro pentru un liceu

În orașul din județ în care s-au făcut cele mai mari investiții în ultimii ani continuă să își modernizeze infrastructura.

 

 

Astfel, astăzi s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor la construirea unei săli de sport orășenești cu 160 de locuri în Săveni.

 

 

Primarul Relu Tîrzioru a declarat că orașul va avea o sală de sport multifuncțională modernă.

 

 



 

”Proiectul este derulat cu fonduri de la Compania Națională de Investiții, instituție care a și organizat licitația. Lucrările vor fi efectuate de o firmă din Iași, stabilită în urma licitației, iar astăzi am semnat ordinul de începere a lucrărilor și în scurt timp va începe organizarea de șantier”, a declarat primarul Tîrzioru.

 

 

 

Totodată, primarul Tîrzioru a precizat că urmează să semneze contractul și pentru extinderea și modernizarea Liceului din Săveni, un proiect în valoare de 3,8 milioane euro care va aduce o calitate superioară învățământului liceal din Săveni.

 

În Săveni s-a rezolvat cea mai mare problemă a orașului acum doi ani, când s-a pus în funcțione aducțiunea apei de la Prut, din barajul Stânca, în mare parte străzile din oraș sunt asfaltate, multe dintre ele fiind asfaltate chiar până în câmp, la ultimele case, printr-un proiect finanțat din surse proprii ale Primăriei Săveni, fiind cunoscut faptul că în Săveni kilometrul de asfalt este unul dintre cele mai ieftine din județ.

 

Totodată, în Săveni s-au finalizat lucrările la un stadion cu teren sintetic și tribune acoperite, ceea ce în municipiul reședință de județ Botoșani nu există.

 

loading…