Prima pagină » Comunicat de presă: Rezoluție a Organizației PSD Botoșani pentru susținerea domnului Liviu Dragnea la conducerea PSD
Politică

Comunicat de presă: Rezoluție a Organizației PSD Botoșani pentru susținerea domnului Liviu Dragnea la conducerea PSD

senator Doina Federovici, președintele PSD Botoșani
senator Doina Federovici, președintele PSD Botoșani

Organizația PSD Botoșani își exprimă susținerea deplină pentru continuarea conducerii Partidului Social Democrat de către președintele Liviu Dragnea.

 

Liviu Dragnea este primul președinte al PSD care s-a implicat în elaborarea, implementarea și monitorizarea unui program de guvernare ambițios, prin care s-au adus beneficii pentru fiecare categorie socială și profesională din țara noastră.

 

În această perioadă, PSD a avut curajul de a-și asuma un program de guvernare serios, bazat pe analize, evaluări și simulări realizate de specialiști, cu măsuri și date clare pentru fiecare minister în parte.

 

În actualul mandat de președinte al lui Liviu Dragnea, PSD a fost singurul partid politic care a avut curajul să-și analizeze critic propria guvernare, să prezinte transparent această analiză și să ia măsurile necesare pentru a corecta ceea ce nu mergea bine, astfel încât să se realizeze promisiunile făcute în fața cetățenilor. Acest lucru a reprezentat o dovadă de responsabilitate și respect față de toți cei care au votat masiv PSD și care așteaptă rezultate, nu explicații sau scuze.

 

Din momentul intrării la guvernare, PSD a fost singurul partid care a prezentat public un calendar de guvernare de care a ținut cont, astfel încât obiectivele majore din program au fost respectate și implementate sau sunt în curs de aplicare.

 

Având în vedere, argumentele prezentate, Organizația PSD Botoșani își declară prin această rezoluție suportul pentru continuarea asiguării conducerii Partidului Social Democrat de actualul președinte, domnul Liviu Dragnea.

 

 

Organizația PSD Botoșani

 

Semnează, în numele membrilor organizației,

 

Președinte

 

Doina-Elena Federovici