Prima pagină » Unul dintre cei mai tari business-mani își anunță susținerea față de Iftime și Camera de Comerț
Economic

Unul dintre cei mai tari business-mani își anunță susținerea față de Iftime și Camera de Comerț

Anca și Tonino Boldea

Unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri își arată susținerea totală față de proiectul lui Valeriu Iftime de revitalizare a Camerei de Comerț Industrie și Agricultură a județului Botoșani.

Preluarea președinției Camerei de către Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al Grupului de firme Elsaco, este văzută în sine ca o lovitură de imagine care schimbă total greutatea Camerei de Comerț Botoșani în mediul de afaceri din România.



”Doar prin preluarea președinției Camerei de către domnul Iftime și importanța acesteia a crescut de peste zece ori. Și spun asta pentru că este implicat unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri, care are contracte în atâtea țări și care va încerca să transforme Camera într-un pol de sprijin și interes în relațiile firmelor locale cu altele din țară, dar și din Moldova și Ucraina, acolo unde avem sunt interese. Camera de Comerț va avea o deschidere mai mare cu domnul Iftime președinte și eu cred că este o chestie extraordinară”, a declarat omul de afaceri Tonino Boldea, cel care deține grupul de firme  Five Continents, Bold Impex și Emanuel Com.

 

Acesta a precizat că va merge la întâlnirea pe care Iftime a convocat-o cu oamenii de afaceri locali în data de 14 februarie, ora 12.00, la Hotel Rapsodia și în care va fi dezbătut viitorul Camerei de Comerț Botoșani.

”Voi merge cu mare plăcere la această întâlnire și vom vedea ce rezolvări găsim la problemele actuale. Nu este ușor, nu se va face în timp scurt, dar este un început bun”, a completat Tonino Boldea.

 

Prin Bold Impex și în colaborare cu Anca Farm, firma soției sale Anca Boldea, Tonino Boldea va începe în 2018 cea mai importantă investiție privată, respectiv patru blocuri în locul fostei UGIRA, din zona ultra-centrală a municipiului Botoșani. De asemenea, în acest an Five Continents va finaliza un proiect de extindere a capacității de procesare a laptelui, investiție care a fost printre cele mai mari din domeniul privat în 2017.