Prima pagină » Un tânăr medic a devenit vicepreședinte într-o structură responsabilă de afacerile europene
Politică Știri locale

Un tânăr medic a devenit vicepreședinte într-o structură responsabilă de afacerile europene

Un medic dentist botoșănean a devenit vicepreședinte la nivel regional și național într-o structură politică responsabilă de afacerile europene.

Medicul Dana Lăzăruc este noul vicepreședinte regional și național al PES activists România, structura PSD responsabilă de afacerile europene.



Aceasta a fost aleasă în Adunarea Generală organizată la Brașov, la sfârșitul săptămânii trecute, și la care au participat coordonatorii județeni ai PES activists din toată țara.

 

Din partea județului Botoșani, funcția a mai fost deținută în urmă cu câțiva ani și de Ovidiu Portariuc, fostul primar al municipiului reședință, fost președinte al PSD, actual director general al Loteriei Române.

 

Discuțiile, la care au asistat reprezentanți din Guvernul României, Parlamentul European și ai organizației PSD Brașov, s-au concentrat pe acțiunile pe care structura le pregătește în vederea creșterii informării în rândul populației cu privire la activitatea social democraților europeni și pe efortul organizatoric în perspectiva alegerilor europarlamentare.

 

„Organizația PES activists Botoșani a împărtășit mereu modalitățile inovative prin care PES activists România și-a expus ideile de stânga. În perioada următoare, împreună cu colegii mei din structura europeană a social democraților botoșăneni, vom organiza numeroase acțiuni prin care vom promova activitatea Partidului Social Democrat în plan european și vom susține obiectivele propuse de către PES activists România” a declarat Cătălin Boris Precul, președintele – coordonator al PES activists Botoșani.

 

Din partea organizației PES activists Botoșani, la acțiunea de la Brașov au participat Cătălin – Boris Precul, președinte – coordonator al organizației, Dana Lăzăruc – vicepreședinte regional PES activists România, și Bogdan Strungariu, vicepreședinte PES activists  Botoșani.