Prima pagină » Presa centrală o anunță pe Mihaela Huncă având prima șansă pentru funcția de ministru al Educației

Presa centrală o anunță pe Mihaela Huncă având prima șansă pentru funcția de ministru al Educației

deputat Mihaela Huncă
deputat Mihaela Huncă

Surse politice bine informate au declarat în exclusivitate pentru DC News că portofoliul Educației va fi alocat Moldovei, mai precis județului Botoșani. Prima opțiune în acest sens este deputatul botoșănean Huncă Mihaela, fost inspector școlar general. Ar fi pentru prima dată după Revoluție când județul Botoșani ar avea un deputat în funcție care să ocupe și funcția de ministru.

 

În primul an de mandat, deputatul PSD Mihaela Huncă a inițiat proiecte legislative și a făcut demersuri pentru promovarea sportului de masă, stimularea olimpicilor, dezvoltarea centrelor de excelență pentru pregătirea elevilor și integrarea absolvenților pe piața muncii.

La un an de la preluarea mandatului de parlamentar al județului Botoșani, deputatul social-democrat Mihaela Huncă a inițiat, alături de colegii săi, 44 de propuneri legislative, a susținut 30 de declarații politice, a adresat ministerelor și autorităților centrale 52 de întrebări și interpelări și a avut 33 de luări de cuvânt în plenul Parlamentului.

Citește integral pe www.dcnews.ro