Prima pagină » PSD și-a depășit nivelul de penibil. Nu uitați că poza lui Dragnea apare în DEX la definiția ”baron local”

PSD și-a depășit nivelul de penibil. Nu uitați că poza lui Dragnea apare în DEX la definiția ”baron local”

Să vezi un partid care la jumătate de an după ce câștigă alegerile își schimbă singur premierul e o chestie penibilă tare.

Să vezi același partid că face același lucru după alte șase luni e redefinirea penibilului, a prostiei politice, a autodistrugerii unui partid.



Vă dați seama ce momente istorice trăim? Se rescriu cărțile de istorie politică!

”Băiatul de cartier” de la Brăila, de acum ex-premierul Mihai Tudose, a fost învins de baronul local devenit baron național Liviu Dragnea. Față de Grindeanu, Dragnea a avut ceva de muncă acum pentru că a fost nevoie de intervenții în teritoriu, de promisiuni, ca pesediștii de la vârf să fie alături de el, poate pentru ultima oară.

Nu trebuie uitat că atunci când în România a apărut termenul ”baron local”, în DEX apărea poza lui Dragnea la descriere. Serios! Nu e unul care a fost pus de un grup în vârf să fie marionetă, lui Dragnea îi place să fie păpușar. E un păpușar bun, doar că scenariul după care joacă piesa ”Guvernăm România” este unul extrem de prost pentru … România, pentru viitorul nostru al tuturor.



Dragnea știe să fie baron local, se comportă astfel, nu ascunde asta, dar de un an de zile arată că îl doare fix în bască de PSD, de România și că pentru el contează… doar el.

Eu cred că ce a fost mai greu pentru PSD a trecut pentru că de acum totul depinde de președintele Klaus Iohannis și PSD este obișnuit să aibă un dușman dar pe timp de pace politică se autodistruge.

 

Dar revenim la PSD… bine, Dragnea e cu capul, dar toți de acolo sunt? Nu mai gândește nimeni pentru România? Nu se mai gândește nimeni la viitorul țării?

Bogdan CALINIUC