Prima pagină » Valeriu Iftime, președintele Grupului Elsaco, a preluat conducerea Camerei de Comerț
Economic

Valeriu Iftime, președintele Grupului Elsaco, a preluat conducerea Camerei de Comerț

Valeriu Iftime, președinte Elsaco
Valeriu Iftime, președinte Elsaco

Unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Botoșani a devenit președintele Camerei de Comerț și Industrie Botoșani.

Printr-un comunicat de presă al Camerei de Comerț s-a anunțat alegerea lui Valeriu Iftime, președintele Grupului de firme Elsaco, în funcția de președinte al Camerei.

 

Această organizație patronală a fost condusă ani buni de Dorin Romeo Floareș, dar acesta a decedat în această vară, iar de atunci președinte interimar a fost Carmen Panțiru.

”În data de 28.11.2017, în urma votului unanim din Adunarea Generală a Membrilor, a fost ales în funcția de Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Botoșani domnul Valeriu Iftime, președinte al Consiliului de Administrație al Grupului Elsaco”, s-a transmis în comunicatul de presă al Camerei de Comerț.

 

Business-manul Valeriu Iftime are afaceri de 125 milioane lei doar prin firma Elsaco Electronic, este principalul finanțator al echipei de fotbal FC Botoșani, mai deține Conacul Zăiceiști, Pensiunea și herghelia Cai de Vis din Vârfu Câmpului, o pensiune în Voroneț. Totodată, afacerile grupului Elsaco se derulează și în Belgia și Republica Moldova.