Prima pagină » Programul caseieriilor furnizorilor locali de utilități în această mini-vacanță
Știri locale

Programul caseieriilor furnizorilor locali de utilități în această mini-vacanță

Furnizorii de apă și căldură din municipiul Botoșani și din județ au program special pentru această mini-vacanță prilejuită de Sfântul Andrei și Ziua Națională.

Astfel, casieriile furnizorului de apă al județului, compania Nova Apaserv SA, sunt închise în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, dar se redeschid sâmbătă, 2 decembrie. În data de 2 decembrie casieria din municipiul Botoșani, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, este deschisă între orele 8.00 și 13.00, în timp ce casieria din municipiul Dorohoi va avea program în intervalul orar 8.00-12.00.



În perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2017, casieriile S.C. Modern Calor S.A. Botoșani vor fi închise. Programul normal de lucru va fi reluat luni, 4 decembrie. În această perioadă facturile pot fi plătite, la bănci sau la centrele de încasare partenere situate pe C. Națională – Stadion, str. Primăverii – Capăt linia 1 și str. M. Kogălniceanu, adresele complete ale acestora și programul de lucru sunt menționate pe factură, fiind totodată afișate și pe www.moderncalor.ro/contact). De asemeni facturile la energia termică pot fi platite și on-line, prin accesarea site-ului www.moderncalor.ro, secțiunea Clienți.