Prima pagină » Aproape 300.000 euro pentru reabilitarea și modernizarea platoului II din Piața Centrală Dorohoi
Administrație

Aproape 300.000 euro pentru reabilitarea și modernizarea platoului II din Piața Centrală Dorohoi

Municipalitatea Dorohoiană a scos la licitație reabilitarea și modernizarea platoului II din Piața Centrală. Lucrarea are un buget total de 1,36 milioane lei, adică aproape 300.000 euro.

 

Licitația pentru stabilirea firmei care va efectua lucrările va avea loc pe 6 noiembrie, iar lucrările vor fi demarate la începutul anului viitor dacă nu vor fi contestații între companiile participante la licitații.

Primăria Dorohoi continuă și cu acest proiect modernizarea municipiului, proces început după inundațiile devastatoare din 2010.



”Suprafata totala a platoului II este de 3.170 mp din totalul de 8.428 mp al Pietei Centrale a mun. Dorohoi. Suprafata spatiului de vanzare a platoului II al pietei centrale va fi complet decapat si nivelat, vor fi realizate ziduri de sprijin ancorate in fundatii. Structura metalica pentru acoperirea platoului va sustine o structura formata din ferme cu profile metalice si acoperite cu tabla cutata profilata cu 5 structuri de protectie. Aria totala acoperita cu pavele de culoare travertine-antico cu dimensiuni care imbina 3 tipuri de pavele: 20×20 cm, 20×10 cm, 10×10 cm, va fi de 1030 mp. Traseul pietonal va fi flancat de lampi de iluminat montate pe structura metalica a copertinei si pe stalpii structurii”, se arată în anunțul licitației.