Prima pagină » Flutur anunță noi cheltuieli pentru un teren sintetic de fotbal după ce a spus că Primăria nu are bani
Știri locale

Flutur anunță noi cheltuieli pentru un teren sintetic de fotbal după ce a spus că Primăria nu are bani

Situație ciudată la Primăria Botoșani. Primarul Cătălin Flutur anunță cât de greu se descurcă municipalitatea din cauza creșterilor salariale și că nu sunt bani pentru dezvoltare, dar totodată lansează o licitație de 100.000 lei pentru studiul de fezabilitate pentru modernizarea stadionului municipal și se pregătește să investească sute de mii de lei într-un teren sintetic de fotbal.
Municipalitatea vrea să facă această investiție și să închirieze un teren de la o firmă privată pentru a atrage o finanțare de 100.000 euro de la Federația Română de Fotbal, doar că pentru acești bani Primăria are costuri de trei sau patru ori mai mari pentru a putea să-i primească.



”Grupul Industrial Electrocontact are intenția de a oferi spre închiriere o parte din baza de la ”3 Coline”. Ar trebui să închiriem pe 40 de ani această bază pentru a putea investi acolo în amenajarea unui teren sintetic de fotbal cu bani de la FRF”, a declarat Cătălin Flutur.

Cu câteva zile înainte de anunțul lui Flutur, consilierul local Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement din cadrul Primăriei Botoșani, transmitea un avertisment, în timpul unei emisiuni la Tele M, cu privire la această investiți.



”FRF ne dă 100.000 euro să facem teren sintetic de fotbal, dar noi trebuie să avem terenul, să turnăm șapa, să asigurăm paza, să asigurăm utilități. Ar trebui să investim 300.000-400.000 euro pentru a primi finanțarea de 100.000 euro și la urmă FRF ar trebui să exploateze terenul”, a declarat Eugen Țurcanu.