Prima pagină » Scandal cu multe milioane de euro la mall. Banca îl vinde cu 7,1 milioane euro, iar proprietarii vor 13,2 milioane euro
Economic

Scandal cu multe milioane de euro la mall. Banca îl vinde cu 7,1 milioane euro, iar proprietarii vor 13,2 milioane euro

Mall-ul din centrul municipiului Botoșani a fost scos la vânzare doar că între valoarea invocată de proprietari și cea pentru care creditorul principal a cerut să-și acopere creanța este o diferență de 6,1 milioane euro.

Creditul principal care vrea bani din vânzarea Uvertura Mall este Banca Transilvania., iar administratorul judiciar este Management Reorganizare Lichidare Iaşi, care  susţine însă că planul de reorganizare prevede şi vânzarea centrului comercial.



”Centrul comercial Uvertura Mall din Botoşani, aflat în insolvenţă, îşi caută cumpărători, după ce administratorul judiciar Management Reorganizare Lichidare (MRL) Iaşi şi creditorul Banca Transilvania au decis scoaterea lui la vânzare în schimbul sumei de 32,7 milioane de lei. De cealaltă parte, reprezentanţii mallului spun că planul de reorganizare prevedea transferul afacerii la o valoare de 61 de milioane de lei, nu vânzarea acesteia”, scrie ZiarulFinanciar.ro despre acest caz.

CITEȘTE INTEGRAL