Prima pagină » CSM a hotărât ”încetarea suspendării din funcție a doamnei Stăncescu Raluca, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”
Știri locale

CSM a hotărât ”încetarea suspendării din funcție a doamnei Stăncescu Raluca, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”

Raluca Stancescu, Sursa: www.stirileprotv.ro

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Raluca Stăncescu, va reveni pe funcție. Consiliul Superior al Magistraturii a dezbătut și adoptat încetarea suspendării din funcție a Ralucăi Stâncescu.

”Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 6/16328/2017 privind încetarea suspendării din funcţie a doamnei STĂNESCU RALUCA, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani”, s-a votat în ședința de ieri a CSM pentru că Raluca Stâncescu nu mai este în arest preventiv, ci este sub control judiciar timp de 60 de zile începând cu 24 august.


Dacă hotărârea CSM nu este redactată greșit, și revenirea pe funcție ar trebui făcută tot cu data de 24 august.

AICI HOTĂRÂREA CSM

Raluca Stâncescu a fost săltată de procurorii DNA fiind acuzată de fapte de corupție, dar este cercetată în stare de libertate.

Conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani era într-o ședință, iar reprezentanții instituției susțin că nu s-a primit nimic oficial cu privire la repunerea pe funcția de prim-procuror a Ralucăi Stăncescu.