Prima pagină » O familie de tineri botoșăneni aduce piatră naturală din Grecia. Au succes în Constanța iar acum au deschis și la Botoșani
Economic

O familie de tineri botoșăneni aduce piatră naturală din Grecia. Au succes în Constanța iar acum au deschis și la Botoșani

Piatră Naturală Sofia, afacere pornită de o familie de botoșăneni

O familie de tineri antreprenori din județul Botoșani a pornit o afacere care, și la propriu și la figurat, are o bază solidă: piatra naturală.

Suzana Lăcrămioara și Florin Olteanu au înființat în acest an business-ul PIATRĂ NATURALĂ SOFIA. Până la deschidere au mers la carierele de piatră din Grecia pentru a obține cele mai bune prețuri și pentru a se asigura că vor primi cea mai bună calitate.

”Noi aducem piatră direct din carierele din Grecia. Piatra cumpărată de la noi are cel mai bun preț și cea mai bună calitate, nu necesită lacuri de protecție și are cea mai bună rezistență în timp. Avem un show-room în Constanța, din martie, iar din august am deschis unul și la Botoșani”, a spus Florin Olteanu, care este originar din Constanța.

Familia Olteanu este împărțită între Botoșani și Constanța, show-room-ul din Botoșani, de pe Bulevardul Mihai Eminescu nr. 92, vis-a-vis de Castilio, fiind administrat direct de Suzana Lăcrămioara Olteanu.

”Nu putem compara puterea de cumpărare din județul Constanța cu cea din Botoșani, dar suntem foarte mulțumiți de cum stau lucrurile de când am deschis și la Botoșani pentru că merge bine. Avem comenzi de la botoșănenii care stau în municipiu în zonele de case, dar avem și multe comenzi din mediul rural”, a declarat Suzana Lăcrămioara Olteanu.

Soții Olteanu au prospectat piața înainte de a deschide afacerea și știu care este nivelul adaosului comercial practicat de concurență, însă mizează pe profesionalism și seriozitate pentru ca business-ul lor să crească în viitor și mai puțin pe un profit mare.

”Orice afacere se pornește pentru profit, dar noi suntem mulțumiți cu un adaos mic față de ce este acum pe piață. Nu trebuie să fac eu comparație între prețuri pentru că asta observă clienții noștri, fiind oameni care merg în mai multe locuri înainte de a decide de unde cumpără. Noi vrem să creștem frumos, să ne mulțumim pe deplin clienții și aceștia să aibă încredere în noi să ne recomande și la alții”, a adugat Florin Olteanu.

Cei doi botoșăneni care au întemeiat PIATRĂ NATURALĂ SOFIA au planuri pentru extinderea în regiunea Moldovei. Astfel, prima țintă va fi Iași, pentru care se vrea deschiderea în primăvara sau vara viitoare, după care va urma Bacău.

Show-room-ul din Botoșani este situat pe Bulevardul Mihai Eminescu nr. 92, vis-a-vis de Castilio. Oricine poate merge să vadă calitatea pietrei adusă direct din carierele din Grecia, modelele și prețurile.

PIATRĂ NATURALĂ SOFIA asigură și transport pentru anumite comenzi.

Piatra adusă din carierele din Grecia poate fi folosită atât în interior, cât și în exterior, este dură și nu sfărâmicioasă, rezistă atât în razele ultraviolete, cât și în ger, nu necesită lacuri speciale. De la amenajarea unui perete din living, la o fațadă de casă, de la trotuare și alei, la beciuri și crame, de la un plus de eleganță unei zone cu flori, la rezistența montării pe un gard, gama de piatră oferită de PIATRĂ NATURLĂ SOFIA satisface toate exigențele și gusturile.

Facebook: piatranaturală.SOFIA

Telefon: 0747.776.539