Prima pagină » Cel mai nou restaurant, inaugurat cu VIP-uri şi super-concert Mirel Manea Orchestra

Cel mai nou restaurant, inaugurat cu VIP-uri şi super-concert Mirel Manea Orchestra

Un nou restaurant a fost inaugurat ieri în zona zero a municipiului Botoşani, iar de astăzi la amiază puteţi să-i treceţi pragul pentru a încerca meniul.

 

Cherry by Casa Lux este noul restaurant deschis în Botoşani, pe Pietonalul Unirii, având intrarea chiar de lângă Cinema Unirea.

“Totul este nou, meniul diferit faţă de orice este în Botoşani, amenajarea este în cel mai modern stil şi încercăm să oferim clienţilor o nişă care lipseşte la noi în oraş”, a declarat omul de afaceri Marian Bidaşcă, proprietarul restaurantului.

Deschiderea pentru public are loc astăzi, la ora 12.00, iar inaugurarea oficială s-a făcut aseară, cu un super-concert Mirel Manea Orchestra şi în prezenţa a multe VIP-uri locale, fiind una dintre cele mai elegante petreceri din acest an în Botoşani.

Foarte mulţi oameni de afaceri au fost prezenţi la inaugurare, printre care şi familia Carmen şi Dumitru Solomonescu(Lacto Solomonescu), Cornel Şfaiţer(Voronskaya), fraţii Adrian şi Florentin Bidaşcă(Pita Express), Ciprian Bidaşcă(Mecanex), Răzvan Iacob((Quartz Impex), Andra şi Cristi Ţugui (Floraria Eden şi Landmar), Liliana şi Daniel Haidarli, Alexandru Vrăjitoru(Society Pub), Andreea şi Sebastian Cujba(Velvet Queen Atelier), Sorin Cornilă şi Florina Temciuc.

De asemenea, viceprimarii Cosmin Andrei şi Marian Murariu, precum şi fostul viceprimar Florin Ghiorghiţă, directori de bănci şi finanţişti au fost alături de Marian Bidaşcă la deschiderea Cherry by Casa Lux.  

{gallery}cherry{/gallery}