Prima pagină » Roman şi Şoptică, „domni” cu Federovici: „cotcodăceşte”, „far atotştiutor”

Roman şi Şoptică, „domni” cu Federovici: „cotcodăceşte”, „far atotştiutor”

Doi deputaţi PNL au ironizat multitudinea de comunicate de presă transmise de senatorul PSD Doina Federovici. Cei doi, Cristian Roman şi Costel Şoptică, nu s-au ferit să o descrie cu o anumită serie de termeni.

„Cineva din Botoşani, un monitor oficial al judeţului, vestitoarea primăverii, senatoarea Doina Federovici. Ea este un fel de alfa şi omega pentru judeţul nostru. Este bine să comunici, dar în toate acestea trebuie să existe o limită a bunului simţ. Să fie mai atentă şi să evite ridicolul pentru că este deja jenant. În numele PNL îi promit că îi cumpăr o tobă. Ultimul exemplu, anunţul privind reducerea TVA la apă. Nu are nicio contribuţie …. cotcodăceşte zisele guvernului”, a declarat deputatul Cristian Roman.

Şi deputatul Costel Şoptică, fostul coleg din USL al Doinei Federovici, a făcut referire la un comunicat de presă transmis de acesta.

„Am rămas surprins de acest far atotştiutor de la agricultură şi până la apă”, a precizat Şoptică.

Acesta a făcut referire la comunicatul de presă în care Federovici anunţa că fermierii care au avut culturile calamitate de secetă vor fi despăgubiţi, însă în realitate suma cerută de Ministerul Agriculturii nu acoperă nici jumătate din necesarul fondurilor.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani