Prima pagină » O companie din Botoşani, prima pe ţară! Vezi performanţa din domeniul său de activitate

O companie din Botoşani, prima pe ţară! Vezi performanţa din domeniul său de activitate

O firmă din Botoşani să fie prima pe ţară la vânzarea anumitor produse se întâmplă mai rar înspre deloc, iar asta transformă performanţa într-una cu adevărat notabilă.

Compania Anvi Distrubution a reuşit să vândă în 2014 nu mai puţin de 126 de tone de tencuială decorativă marca AZUR, gama Qtek professional cu silicon fiind superioară multor produse similare de pe piaţă.

Cristin Genu Fantu, administratorul firmei, a spus că distribuţia produselor Azur se face pe judeţele Botoşani şi Suceava.

„Noi am fost primii pe ţară, iar după noi Bacăul”, a spus Cristin Genu Fantu.

Acesta a precizat că luna august 2015 este una total atipică şi că în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut s-a înregistrat o scădere de 15-20%.

„Pe partea de tencuieli decorative scădere a fost cauzată de vreme pentru că temperaturile exterioare nu au fost optime pentru aşa ceva. Nu se poate întinde tencuiala decorativă la 30 de grade, ce să mai vorbim de 36-37 grade. Am crescut puţin, în schimb, pe segmentul de lacuri decorative”, a declarat Fantu.

Anvi Distribution deţine şi divizia Anvi Style, care comercializează obiecte de decoraţiuni interioare, de la perdele şi galerii, la tapete, lacuri şi vopsele.

{gallery}anvi{/gallery}

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani