Prima pagină » VIDEO Sorescu i-a cântat lui Portariuc înainte de a discuta despre cel mai nou cartier din Botoşani

VIDEO Sorescu i-a cântat lui Portariuc înainte de a discuta despre cel mai nou cartier din Botoşani

Primire halucinantă a primarului Ovidiu Portariuc de către Gheorghe Sorescu, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

„Te aştept ca şi când numai dragostea noastră ar fi pe pământ”, i-a cântat Sorescu lui Portariuc înainte de a intra împreună în biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani.

Cei doi, alături de reprezentanţi ai Primăriei şi CJ, au discutat despre soluţiile pentru aducţiunile de apă şi canalizare la viitorul cartier ANL Şoseaua Iaşiului. Viitorul cartier va avea, potrivit primarului Portariuc, 132 de locuinţe ANL, în primă fază, iar la final 600.

„Căutăm soluții privind utilitățile pentru cartierul ANL Șoseaua Iașului. Am luat în discuție variantele posibile pentru alimentarea cu apă a noului cartier. Conducta existentă în prezent nu ar face față unei noi capacități de aproape 3.000 de locuitori în acea zonă, întrucât și în prezent alimentarea e la parametri minimi pentru zonele din județ în direcția Flămânzi. Au mai fost identificate două alte variante cu schimbarea conductei și realimentarea din Cătămărăști. Se va trece la lucru pe un studiu de fezabilitate, ADI-ul va lucra la acest studiu în următoarele două luni, sper să avem o soluție și durata unor lucrări estimate pentru a realiza o nouă conductă de alimentare pentru ANL Șoseaua Iașului care va alimenta în același timp și zona Tulbureniului”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Cel mai probabil, Primăria şi Nova Apaserv vor pune bani împreună pentru a extinde reţeaua de alimentare cu apă şi cea de canalizare la viitorul cartier.

 

https://youtu.be/gXGZS6kARnA

VEZI VIDEO AICI

https://www.youtube.com/watch?v=gXGZS6kARnA&feature=youtu.be


BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani