Prima pagină » Cele mai bune 3 sucuri pentru detoxifierea şi energizarea întregului organism

Cele mai bune 3 sucuri pentru detoxifierea şi energizarea întregului organism

Ca sa te conectezi mai bine la ritmul acestei veri si sa profiti la maximum de activitatile pe care ti le-ai planificat pe perioada concediului, este musai sa te aliniezi si trendului de detoxifiere. Pentru mai multa energie si o sanatate de fier, foloseste zilnic aceste trei sucuri racoroase si foarte eficiente pentru detoxifiere!

 

Fa-ti un obicei din a prepara doua sau trei bauturi naturale proaspete fie dimineata la trezire, fie seara inainte de a merge la culcare. Sucurile combinate obtinute din legume si fructe te energizeaza si te ajuta sa te pui in miscare, asigurand corpului cocteilul de nutrienti atat de necesari, mai ales atunci cand duci un stil de viata foarte activ.

Concentreaza-te asupra retetelor de suc care au proprietati de eliminare din organism a reziduurilor si a si radicalilor liberi (pentru a detoxifa corpul in mod eficient), precum si proprietati de crestere a rezistentei organismului (pentru a creste puterea fizica si mentala necesare indeplinirii sarcinilor si activitatilor solicitante si dificile).

De ce sunt bune pentru tine aceste 3 retete de suc pe care ti le oferim?

Inainte de toate aceste trei retete revigorante contin cantitatea optima de nutrienti naturali necesari mentinerii unei sanatati de fier. Ingredientele acestor trei retete vizeaza in primul rand sprijinirea sistemului imunitar. Apoi, efectele lor sunt benefice inclusiv pentru pierderea kilogramelor in plus. De asemenea, sucurile iti vor imbunatati performantele fizice, mai ales daca esti o persoana activa si dornica de miscare!

Ele pot fi consumate fie dimineata, pe post de bautura tonica la trezire, fie seara, pentru relaxare si imbunatirea calitatii somnului. Bea aceste sucuri in loc de micul dejun sau de cina si vei obtine toate beneficiile enumerate mai sus savurand, totodata, o combinatie de arome imbietoare. La prepararea sucurilor este indicat sa folosesti fructe si legume cat mai variate si cat mai bogate in vitamine si minerale, astfel incat sa vii in sprijinul organismului in lupta impotriva radicalilor liberi.

Aceste amestecuri au inclusiv proprietati de imbunatatire a tonusului si intinerire a aspectului pielii, reconferind tenului stralucirea si supletea si incetinind procesul de imbatranire. Pentru a beneficia din plin de aceste efecte, asigura-te ca folosesti doar ingrediente organice la prepararea sucurilor.

Poti alege oricare din aceste 3 sucuri extraordinare pentru a-ti detoxifia in mod eficient corpul incepand chiar de azi:

Sucul detoxifiant 1

Acest suc ofera o detoxifiere completa, iar atunci cand este consumat cu regularitate, poate fi de ajutor in tratamentul multor boli, chiar si a celor mai severe. Acesta ofera numeroase beneficii pentru sanatate, printre care si prevenirea atacurilor de cord si a anemiilor.

In plus, stimuleaza si functiile cerebrale.

Ingrediente:

•1 frunza varza tocata

•1 sfecla rosie feliata

•1 morcov feliat

•½ mar taiat felii

•½ lamaie stoarsa

Mod de preparare:

Clateste bine toate ingredientele si stoarce-le bine pentru a obtine sucul. Bautura se serveste intr-un pahar inalt pentru cocteil si se consuma mereu in stare cat mai proaspata.

Sucul detoxifiant 2

Acest suc proaspat, delicios si cu aspect imbietor detoxifica ficatul, colonul si rinichii. Acesta stimuleaza producerea de serotonina, hormonul fericirii, si stimuleaza functia imunitara aproape de la prima servire. Bautura amelioreaza in mod natural inclusiv simptomele alergice si de stres.

Ingrediente:

•1 lamaie stoarsa

•1 castravete feliat

•2 morcovi taiati felii

•1 bucatica de 2 cm de radacina ghimbir

•1/3 cana de apa

Mod de preparare:

Prima oara se da pe razatoare radacina de ghimbir. Apoi se curata de coaja si se feliaza castravetele si morcovii. Ultimul pas consta in adaugarea acestora in blender sau storcator impreuna cu restul ingredientelor. Omogenizeaza-le bine pentru a obtine o consistenta lichida. Apoi bautura este gata pentru servire!

Sucul detoxifiant 3

Aceasta reteta te ajuta sa obtii un delicios si foarte eficient suc detoxifiant si energizant. Sucul imbunatateste starea generala de sanatate si previne multe boli si afectiuni, printre care se numara si: diabetul, insomnia, anxietatea, depresia si indigestia. Consuma-l cu regularitate pentru a inhiba dezvoltarea si raspandirea cancerului mamar si a cancerului de prostata.

Ingrediente:

•1 cana broccoli tocat

•1 mar verde taiat felii

•1 kiwi feliat

•un pumn de spanac tocat

•½ chita de patrunjel tocat

•½ cana de apa

Mod de preparare:

Clateste bine ingredientele verzi enumerate (la robinet), apoi foloseste un storcator sau un blender de mare viteza pentru a le transforma in suc. Bautura obtinuta se va consuma in stare proaspata.

Speram ca avantul de energie conferit de aceste sucuri te vor convinge sa ramai fidel acestor bauturi pe toata durata sezonului estival!

Sursa: Secretele.com

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)