Prima pagină » Uvertura Mall îți face planuri de 1 Mai

Uvertura Mall îți face planuri de 1 Mai

Uvertura Mall oferă clienților săi un sejur la Mare pentru 1 Mai și Un Grătar complet echipat.
Toți cei care fac cumpărături din Uvertura Mall în această perioadă au posibilitatea de a se înscrie la Marea Tombolă organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii. Premiile sunt consistente, marele premiu este un sejur de 2 zile în Stațiunea Mamaia la un hotel de 3 stele pentru 2 persoane și premiul II este un grătar complet echipat oferit în parteneriat cu Carrefour. În plus, 10 norocoși vor primi caserole de mici.

„Există o tradiție în România de a merge la mare de 1 Mai Muncitoresc, de aceea Uvertura Mall a decis să ofere acest sejur celor mai norocoși dintre clienții săi.” Declară Corneliu Marcu, directului Uvertura Mall.
Tombola se desfășoară în perioada 15 – 29 aprilie și este adresată tuturor celor care fac cumpărături din magazinele din incinta Mall-ului botoșănean de minim 50 de lei.
Majoritatea românilor se vor bucura de un week-end prelungit în perioada 1-3 mai și, dacă decid să nu meargă la mare, au posibilitatea de a veni la Uvertura Mall pentru concursurile de Biliard și Bowling, organizate împreună cu Chicago Club, sau Darts organizat împreună cu Navia Cafe.
O altă atracție majora o reprezintă „Bar Show” organizat la Inside Coffee, un eveniment incendiar unde barmani profesioniști vor face un adevărat spectacol din prepararea unei băuturi.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)