Prima pagină » Contract de 31,2 milioane lei semnat de Nova Apaserv și TIMC SA Cluj-Napoca

Contract de 31,2 milioane lei semnat de Nova Apaserv și TIMC SA Cluj-Napoca

Operatorul de apă al județului Botoșani, compania Nova Apaserv SA, a semnat un contract de lucrări cu o firmă din Cluj-Napoca în valoare de 31,2 milioane lei. De acești bani, firma Trustul de Instalații Montaj și Construcții SA Cluj-Napoca va reabilita 1,8 km de rețea de distribuție a apei și va extinde acest sistem cu încă 16,1 kilometri, dar și cu 33,6 kilometri de canalizare.

Contractul de Extindere a rețelelor de apă și canalizare în aglomerarea Botoșani face parte dintr-un proiect în valoare de 126 milioane euro accesat de Nova Apaserv și Consiliul Județean Botoșani. „Acesta este al 12 contract semnat, alte 11 sunt în execuție, iar două contracte sunt încă în evaluare și perăm în aprilie să declarăm câștigătorii. Vreau să-i felicit pe cei de la TIMC Cluj pentru că au câștigat licitația și să îi avertizez că timpul de execuție este foarte scurt și lucrările trebuie terminate până la 31 decembrie 2015. Am vorbit cu partenerii noștri din Cluj și eu au achiesat la ce am cerut eu”, a declarat Gabriel Cîrlan, directorul general al Nova Apaserv SA Botoșani.

Acesta a precizat că firma din Cluj va începe lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare peste două săptămâni.
În evaluare mai sunt două contracte, cel de extindere a rețelelor în Dorohoi, dar și de extindere a rețelelor în zona Vorona.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean