Prima pagină » Firma care își dublează cifra de afaceri și ajunge la 80 milioane euro în 2015

Firma care își dublează cifra de afaceri și ajunge la 80 milioane euro în 2015

sediul Elsaco BotosaniO companie botoșăneană și-a programat afaceri de 80 milioane euro în 2015, adică 352 milioane lei. Omul de afaceri Valeriu Iftime, cel care conduce grupul de firme Elsaco Botoșani, a declarat că majoritatea covârșitoare a lucrărilor sunt în afara județului Botoșani.

„În 2014 am avut o cifră de afaceri de 40 milioane de euro, dar în 2015 estimăm că vom ajunge la un rulaj de 75-80 milione euro. Cele mai multe lucrări le avem în Iași, Arad, Oradea, Satu Mare și București”, a declarat Iftime.

Potrivit acestuia, în momentul de față șantierele din Botoșani pe care lucrează Elsaco se rezumă doar la Modern Calor, acolo unde lucrează doar patru salariați ai companiei.

În Botoșani încă sunt în evaluare licitații la proiectul de apă-canal de 109 milioane euro, însă Elsaco nu a prins nicio lucrare, dar reușește să câștige licitații peste tot în țară.

Faptul că o firmă de dimensiunea Elsaco nu lucrează pe șantiere în Botoșani arată și că la nivel local autoritățile nu au deschis noi investiții.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)