Prima pagină » Locul unde puteți merge din februarie să vă alegeți mielul pentru masa de Paști

Locul unde puteți merge din februarie să vă alegeți mielul pentru masa de Paști

Stațiunea Popăuți speră să-și dubleze numărul de miei vânduți pentru masa de Paști, comparativ cu 2014. Ionică Nechifor, directorul Stațiunii Popăuți, a declarat că oricine poate merge de la jumătatea lui februarie să își aleagă mielul care vrea să fie sacrificat pentru masa de Paști.

„Anul trecut am vândut 150 de miei, iar pentru masa de Paști din 2015 estimăm undeva la 300 de capete. Botoșănenii și nu numai pot veni la noi la Stațiunie, de pe 12-13 februarie, să își aleagă mielul care va fi sacrificat pentru masa lor de Paști. Noi îi marcăm, le oferim numărul matricol pentru a fi siguri că acela este mielul ales de ei”, a declarat Nechifor.

Acesta a precizat că doar Stațiunea Popăuți și două ferme din județ vor avea pentru Paști, prima zi fiind pe 12 aprilie, miei de zece kilograme. „Nu vor fi prea mulți miei de 10 kilograme, spre exemplu, pentru că doar la noi la Stațiune și în două ferme vor fi fătări timpurii. Doritorii pot să vină, să lase un avans modic și să își rezerve mielul pentru Paști”, a completat Nechifor.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)