Prima pagină » Femeile din PNL au dus daruri la 200 de copii și 70 de bătrâni

Femeile din PNL au dus daruri la 200 de copii și 70 de bătrâni

Organizația Județeană de Femei a PNL Botoșani a împărțit la începutul acestei săptămâni daruri de Crăciun pentru 200 de copii institutionalizați și pentru cei 70 de bătrâni aflați la Centrul de Îngrijire și Asistență Leorda. Darurile au constat în dulciuri, jucării, alimente, obiecte de uz casnic sau personal, fiind adaptate nevoilor persoanelor cărora le erau adresate.

În ceea ce privește copiii, acțiunea femeilor liberale s-a desfășurat în Centrul de plasament „Elena Doamna”, Centrul de plasament „Prietenia”, Centrul de zi pentru copii cu nevoi speciale „Șansa mea” și în Complexul de servicii pentru copilul aflat în dificultate „Micul Prinț”.

„A fost o acțiune de succes, am reușit să redam un mic zâmbet pe chipul celor aflati în suferință și să-i ajutăm să întâmpine cu optimism apropiatele sărbători de Craciun și Anul Nou. Până pe data de 24 decembrie vom continua aceste acțiuni, urmând să ne deplasăm la Școala Frumușica, Școala Orașeni Deal, dar și la 12 familii monoparentale din județ care au în creștere între 7 și 10 copii”, a precizat Sinziana Secrieru, președintele Organizației de Femei din PNL Botoșani.


www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)