Prima pagină » Vreme caldă şi însorită. Vezi PROGNOZA METEO!

Vreme caldă şi însorită. Vezi PROGNOZA METEO!

Pentru următoarele zile, meteorologii aduc veşti bune. În ciuda puţinelor reprize de ploaie, soarele va domina cerul, iar mercurul va mai urca în termometre, astfel că temperaturile maxime vor atinge 23 de grade Celsius.

 

Joi, soarele este destul de prezent peste mare parte din ţară în cursul zilei şi doar în vest şi nord-vest norii se adună treptat, însă ploile îşi fac apariţia abia spre seară şi în noaptea următoare, la nivel local, în aceste regiuni. În rest, numai cu totul izolat cad câţiva stropi, tot după căderea nopţii, cel mai probabil prin regiunile sudice. Vântul se domoleşte şi el, iar la amiază temperaturile pornesc de la 15 grade în nordul Moldovei, însă ating 21…22 de grade în regiunile sudice.

Vineri, vremea se răceşte din nou în mare parte din ţară, norii acoperă cerul mai ales în sudul ţării şi în zonele de deal şi de munte, unde ploile îşi fac apariţia la nivel local.

Sâmbătă însă, vremea se îndreaptă, soarele redevine generos în majoritatea regiunilor şi doar în est şi la munte încă mai rătăcesc nori ce lasă izolat câteva ploi slabe.

Şi duminică se menţine vremea frumoasă în majoritatea regiunilor şi doar prin estul şi sud-estul ţării, unde şi vântul suflă mai alert, soarele se mai ascunde după câţiva nori trecători, care nu lasă însă niciun strop de ploaie.

Citeşte integral pe RTV.NET

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)