Prima pagină » Parcul industrial de la Bucecea s-a împotmolit în hârtii

Parcul industrial de la Bucecea s-a împotmolit în hârtii

Nici măcar actele pentru parcul industrial de la Bucecea nu au fost realizate în 2014 de Consiliul Județean Botoșani prin firma proprie Parcuri Industriale SA. Totul s-a împotmolit chiar la început, la intabularea terenului pe care Primăria Bucecea îl pune la dispoziția Parcuri Industriale SA.

Costel Țugui, directorul companiei conduse de Consiliul Județean Botoșani, a declarat că totul este blocat la intabularea terenurilor.

„Ni s-a spus că va merge rapid totul, dar intabularea merge greu pentru că tot se mai cere câte o hârtie și pentru că este vorba despre o anumită suprafață de teren dar pe mai multe parcele, iar noi trebuie să comasăm terenul în acte pentru a putea merge cu documentația la București pentru autorizarea parcului industrial”, a declarat Țugui.

Acesta a precizat că și în ceea ce privește procesul de fuziune între Parcuri Industriale și Eco-Sal Botoșani totul s-a blocat pentru că firma pe care el o conduce încă nu a primit decizia Consiliului Local al municipiului Dorohoi prin care să se stabilească dacă este de acord cu fuziunea sau părăsește acționariatul Parcuri Industriale SA.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)