Prima pagină » Copiii de la orfelinat merg la Cine Grand

Copiii de la orfelinat merg la Cine Grand

Cine Grand Botoșani implementează o nouă campanie, „Cine Grand face fapte bune!”. Multiplexul va avea o serie de activităţi sociale al căror obiectiv principal este acela de a susţine şi încuraja copiii și tinerii din Botoşani să se dezvolte frumos.

 

Prin intermediul acestei campanii, Cine Grand doreşte să se implice în activităţile sociale din oraş. Acţiunile Cine Grand Botoșani vor cuprinde lecții deschise de actorie pentru liceeni, dar și strângerea de haine, jucării şi alte obiecte necesare copiilor din orfelinatele din Botoşani.
Primul pas al campaniei „Cine Grand face fapte bune!” va fi alături de Asociaţia Happy. Astfel, 35 de copii dintr-un orfelinat din Botoşani vor veni la cinema. Cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani, copiii vor avea ocazia, sâmbătă dimineață, 27 septembrie, să vizioneze pentru prima oară un film la cinematograf.
„Cine Grand face fapte bune!” este prima campanie de responsabilizare socială pe care compania o implementează în România. Aceasta va include mai multe acțiuni dedicate, prin care dorește să implice tinerii din Botoșani în activități sociale și nu numai.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)