Prima pagină » Toți abonații City-Net trebuie să facă asta de la 1 august

Toți abonații City-Net trebuie să facă asta de la 1 august

ALERTĂ! Toți clienții City-Net sunt nevoiți să facă asta de la 1 august pentru a beneficia de schimbare! Pentru a imbunatati oferta clientilor sai, City-Net a atras compania nationala RCS & RDS intr-o asociere care urmareste operarea in comun a retelelor de comunicatii din judetele Botosani si Neamt.

Prin parteneriatul cu RCS & RDS, City-Net ofera acum clientilor sai o grila de canale TV mai buna, pentru toate gusturile, dintre care amintim:

Digi24 – Singura televiziune de stiri in format full HD, care iti ofera informatie de calitate, onesta si echilibrata!

Digi Sport 1, 2, 3 – Cele mai bune canale de sport din România, cu cele mai importante competitii: fotbal (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA European Qualifiers, La Liga – Spania, Ligue 1 – Franta, Serie A – Italia), sporturi cu motor (MotoGP, DTM, Formula 3, Nascar, Indycar, Porche Carrera Cup, Volkswagen Scirocco R-Cup), tenis (Wimbledon, Turneul Campionilor)

Din acest motiv, in urma integrarii noilor canale, este necesara rescanarea grilei de programe TV incepand cu data de 01 august 2014.

Parteneriatul cu RCS & RDS nu modifica conditiile contractuale existente, in schimb ofera clientilor posibilitatea de a alege un abonament complet cu internet, televiziune, telefonie fixa si telefonie mobila, la cele mai bune preturi.
Pentru a putea oferi o gama larga de servicii, incepand cu data de 1 august, o parte din serviciile oferite vor fi facturate de catre societatea RCS & RDS.
Vino in casieriile City-Net sa analizezi oferta completa de televiziune, internet, telefonie fixa si telefonie mobila!

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)