Prima pagină » Steaua în turul 3 preliminar UCL are bilete mai ieftine ca la Botoșani

Steaua în turul 3 preliminar UCL are bilete mai ieftine ca la Botoșani

E mai scump să vezi meciurile de acasă ale FC Botoșani decât să urmărești de pe Național Arena meciul din turul trei preliminar al UEFA Champions League.

Așa cum ne-am obișnuit și din 2013, botoșănenii trebuie să plătească extrem de mult pentru a vedea meciurile din Liga 1 pe Stadionul Municipal. Pe lângă zecile de miliarde de lei investite de Primăria Botoșani în modernizarea stadionului, bani proveniți din bugetul local, botoșănenii trebuie să plătească și un preț piperat pentru veniturile lor pentru a vedea din tribună jocurile echipei locale.

Pentru meciul FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș, de duminică, 27 iulie, s-a plătit 30 de lei la tribună și 20 de lei la peluză.
În comparație, pentru a vedea pe Național Arena meciul Steaua-FK Aktobe, din turul trei preliminar al UCL, cel mai scump bilet la peluză este 15 lei, iar cel mai ieftin 10 lei.
La tribună, cel mai ieftin bilet la meciul Stelei costă 20 de lei și ajunge până la 60 de lei, la tribuna a II-a, și de la 20 la 40 lei la tribuna I.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)