Prima pagină » Funcții pentru TOATĂ lumea! Flutur și Țurcanu vin cu câte 6 prim-vicepreședinți

Funcții pentru TOATĂ lumea! Flutur și Țurcanu vin cu câte 6 prim-vicepreședinți

Noul partid de dreapta format din fuziunea dintre PNL și PDL, după ce PDL a „înghițit” deja Forța Civică, pare a fi partidul ideal pentru că oferă funcții pentru cam toți membrii care râvnesc la funcții. Practic, va fi o inflație de funcții în noul partid, iar ședințele politice vor trebui organizate în săli închiriate care să permită accesul a minim 100 de persoane.

Cei doi co-președinți, Cătălin Flutur și Florin Țurcanu, vor fi secondați de o armată de prim-vicepreședinți, iar asta pentru a mulțumi pe toată lumea. „Nu am vrut să se supere nimeni și am mai înființat posturi ca să fie toată lumea mulțumită”, a explicat Florin Țurcanu inflația de prim-viepreședinți, nu mai puțin de 12, câte 6 de la fiecare partid.

PNL a adoptat organigrama PDL și a suplimentat numărul de posturi, iar democrat-liberalii au acceptat. PDL avea două posturi de prim-vicepreședinte, iar după ce a „înghițit” Forța Civică a mai fost înființat un post de prim-vicepreședinte pentru deputatul Constantin Roman. Alături de fostul prefect Roman, prim-vicepreședinți în PDL mai sunt fostul senator Daniel Humelnicu și consilierul județean Gabriel Alecsandru. Pe lângă cei trei, vor deveni prim-vicepreședinți PDL și foștii deputați Stelică Strugaru, Nicolae Rebenciuc și Rodica Huțuleac, fosta șefă a Casei Asigurărilor de Sănătate. „Cei trei noi prim-vicepreședinți sunt din colegiile Flămânzi, Dorohoi și Darabani”, a declarat Cătălin Flutur, președintele PDL.

De partea cealaltă, cei șase „secunzi” ai lui Florin Țurcanu sunt Gheorghe Sorescu, vicepreședintele Consiliului Județean, senatorul Viorel Grigoraș, deputații Costel Șoptică și Verginel Gireadă, fostul viceprimar Viorel Iliuță, actual director al Spitalului Județean Mavromati, și omul de afaceri Bogdan Dăscălescu, fost adjunct al Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Apoi, noul partid are doi secretari generali și șase secretari generali adjuncți.
„Și organizațiile din jurul secțiilor de votare vor avea tot câte doi co-președinți, unul de la noi, unul de la ei”, a completat Florin Țurcanu.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)