Prima pagină » Egner a analizat ruperea USL și proiectele pe Zona Metropolitană VIDEO

Egner a analizat ruperea USL și proiectele pe Zona Metropolitană VIDEO

Invitat în emisiunea Chestiuni de lămurit, de la Rapsodia TV, fostul primar Florin Simion Egner, manager proiecte în cadrul Zonei Metropolitane, a analizat efectele politice ale ruperii USL, atât pentru PNL, cât și pentru PSD.

„Ceea ce se întâmplă acum iese dinr-un cadru logic, dintr-o logică politică. Războiul PNL-PSD nu are niciun motiv. Vor pierde și unii și alții atât de mult… pentru că se erodează, iar când vor încerca să stopeze asta s-ar putea să fie prea târziu”, a spus Egner.

Acesta l-a sfătuit pe primarul Ovidiu Portariuc să renunțe să catalogheze eventuala alianță între PNL și PDL drept „alianța răului”. „Alianța nu există în Btoșani, poate doar la Consiliul Județean și conjunctural la Consiliul Local. NU trebuie preluat termenul la Botoșani”, a completat Egner.

Fostul primar al municipiului Botoșani în perioada 2000-2004 a spus că în momentul de față în Zona Metropolitană se lucrează la stabilirea strategiei de lucru, a identificării problemelor din fiecare unitate administrativ-teritorială implicată în proiect și că transportul public metropolitan va fi o prioritate pentru următorii ani.

Vezi ce alte proiecte vor fi dezvoltate în Zona Metropolinata Botoșani!

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)