Prima pagină » ADIO vânătoare de mașini. Contractul cu HSR expiră și NU va fi prelungit!

ADIO vânătoare de mașini. Contractul cu HSR expiră și NU va fi prelungit!

Firma Hi Speed Recovery NU va mai ridica sau bloca mașinile parcate de botoșăneni în parcările concesionate. Primăria a anunțat că acest contract, care a expirat în cursul săptămânii, nu va mai fi prelungit.

„Nu dorim prelungirea acestui contract care, din punctul nostru de vedere, a adus deservicii botoșănenilor și am rugat colegii de la Oficiul Juridic și Direcția Edilitare să acționeze în acest sens, prin neprelungirea acestui contract. Ulterior vom decide cum va fi gestionată situația în municipiu astfel încât să existe ordine în trafic dar să nu mai existe abuzuri asupra cetățenilor și să nu se mai teamă că mașinile le sunt vânate”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Parcomatele HSR vor rămâne, momentan, la dispoziția municipalității și se va stabili dacă vor fi preluate definitiv.
Viceprimarul Cosmin Andrei a spus că proprietarii mașinilor din parcările cu plată pentru care nu se va obține bon vor fi amendați de Poliția Rutieră și Poliția Locală

„În cazuri excepționale, când un autoturism blochează o cale de acces, se va apela la serviciile unor firme private doar pe acele intervenții”, a declarat Andrei.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)