Prima pagină » Ca în GERMANIA! Investiție de 175.000 euro pentru produse congelate de patiserie VIDEO

Ca în GERMANIA! Investiție de 175.000 euro pentru produse congelate de patiserie VIDEO

De asta avem nevoie: INVESTIȚII! O firmă din județul Botoșani a investit 175.000 euro pentru a cumpăra o linie nemțească, nouă, pentru producerea de produse congelate de patiserie. Ceea ce s-ar fi făcut cu 12 oameni în 4 ore se face acum într-o oră cu 4 oameni.

„Este o linie de fabricație aluat, cu dozaj pentru umplutură și cu partea de frig care conține și partea de șoc termic pentru congelare rapidă. În tunel intră 4 rasteluri unde produsele sunt congelate la -40 grade Celsius. Partea de frig a costat 75.000 euro. Consumatorul câștigă dozarea foarte exactă a produsului și un aspect deosebit, iar noi ne vindem produsele proprii calde în magazinele noastre”, a declarat Florian Moruzi, patronul companiei botoșănene Casa Pâinii, care deține și brandul Casa Dulce.

Acesta a spus că în România sunt doar 6 astfel de linii pentru produsele de patiserie congelate.
Producția pe oră este de 3.000 de produse, iar acestea vor avea ca destinație județele Botoșani, Iași și Suceava, precum și lanțul de benzinării Socar.

„Având în vedere că vorbim de produse congelate care au termen de valabilitate șase luni, putem vinde oriunde în lumea asta dacă avem comenzi”, a completat Moruzi. Compania lui Moruzi, Casa Pâinii, deține cea mai mare brutărie din județul Botoșani.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)