Prima pagină » OPINIE: Ați rupt USL! Nicio problemă! De asfaltat sau construit locuințe când vă apucați?

OPINIE: Ați rupt USL! Nicio problemă! De asfaltat sau construit locuințe când vă apucați?

USL a venit la putere la nivel național în mai 2012, iar la nivel local în iunie 2012. În februarie 2014 PNL și PSD au pus cruce Uniunii despre care ne spuneau că funcționează și că datorită ei botoșăneni vor trăi bine.

În 2014 au rupt bunătatea de alianță și au început să facă exact ce știu ei mai bine, să se spurce unii pe ceilalți. Dar în tot acest circ, care va continua la nivel local și mai și ca până acum, ei par să fi dat uitării promisiunile făcute în fața botoșănenilor: sute de kilometri de drumuri județene asfaltate, apă și canalizare la sate, mii de locuințe sociale și pentru tineri în municipiu și mii de locuri de muncă plus sute de milioane investiții străine directe atrase.

Ați uitat de toate acestea, pentru că dacă ne uităm în jurul nostru vedem doar scandal politic și mai puține șantiere.
Nu merge Spitalul Județean cu manager „galben” pentru că la CAS este un director „roșu”, și primarul „roșu” de la municipiu nu are bani de locuințe pentru că „galbenii” și „portocalii” i-au luat 20.000 lei și au dat unei școli. Scuzele astea sunt penibile, iar ei se află deja aproape de jumătatea mandatului.

Dacă se ceartă și nu muncesc nici nu vor ști când vin următoarele alegeri! Ei au grijă ca la fiecare conferință de presă să dea vina pe ceilalți că au rupt USL. Puțin ne pasă nouă botoșănenilor că ați rupt voi o alianță politică! Noi vrem să vedem că în municipiu și județ se deschid șantiere. În loc să vă certați care a rupt USL-ul, mai bine vă întreceți care aduce mai mulți bani pentru investiții, care asfaltează mai mult, care face mai multe școli și vă „iartă” botoșănenii că ați rupt USL! 

Bogdan CALINIUC

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)