Prima pagină » I-a pus directori și acum îi desființează politic: doar doi directori sunt liberali adevărați

I-a pus directori și acum îi desființează politic: doar doi directori sunt liberali adevărați

După doi ani în care PNL și-a impus oamenii în funcții de conducere a instituțiilor deconcentrate aflăm că majoritatea nu sunt liberali, iar asta tocmai de la cel care i-a „uns” șefi. 

Florin Țurcanu, președintele PNL Botoșani, a spus că doar doi dintre directorii deconcentratelor sunt liberali adevărați.

„Câţi PNL-işti adevăraţi am eu din directorii aceştia? Nu prea am! I-am ţinut că erau directori. Erau pe funcţii şi ce puteam să fac? Cum pot să spun eu că un om e liberal adevărat când el a devenit membru de partid cu doar jumătate de an în urmă? Liberalii adevăraţi sunt cei care nu au cerut funcţii de la partid şi au rămas în partid ani de zile”, a declarat Țurcanu.

Acesta a nominalizat și doi liberali adevărați: Liviu Alexa, directorul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier, și Sorin Corduneanu, directorul Direcției Silvice.

De partea cealaltă, despre Minodora Vasiliu, șefa Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor, președintele PNL a spuc că e „exclus” să fie liberală. Despre Silvana Tudorache, șefa de la Direcția de Sănătate Publică, a spus că o respectă și că a fost pe la toate partidele, Zoltan Barna, directorul Registrului Auto Român, „e ungur” și „e la putere”, iar despre Cristian Delibaș, șeful Direcției Agricole, a spus că nu este un liberal adevărat. De asemenea, despre Stelian Mețler, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă, a spus că „el este cu puterea”.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)