Prima pagină » Licitație de 1,6 milioane euro pentru reabilitarea Liceului Nicolae Bălcescu Flămânzi

Licitație de 1,6 milioane euro pentru reabilitarea Liceului Nicolae Bălcescu Flămânzi

Primăria orașului Flămânzi va scoate la licitație un proiect de 1,6 milioane de euro pentru reabilitare a Liceului Tehnologic Nicolae Bălcescu Flămânzi. Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi, a declarat că este vorba despre un proiect cu finanțare europeană care va fi depus până pe 3 aprilie.

„Proiectul a fost depus în 2010 și a intrat pe lista de rezervă la finanțare, iar acum se deschide o axă în care intră toate acele proiecte. Noi am lansat licitația, e la verificat la ANRMAP și așteptăm să dea undă verde Sistemul Electronic de Achiziții Publice pentru a fi publicat anunțul de licitație. Noi pe 3 aprilie trebuie să depunem cererea de finanțare și contractul de execuție a lucrării. Până atunci trebuie ținută licitația și semnat contractul de execuție”, a declarat Dan Oloeriu.

Primarul a precizat că Primăria Flămânzi trebuie să contribuie cu 2% din valoarea proiectului și că acesta prevede construirea unei mansarde la clădirea principală a liceului, un nou corp de clădire și modernizarea imobilelor existente.
Oloeriu susține că Liceul Bălcescu va fi transformat într-una dintre cele mai moderne unități de învățământ liceal din județ.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)