Prima pagină » Portariuc a dat de pereți cu PNL și PDL iar la final a spus că vrea să mențină USL

Portariuc a dat de pereți cu PNL și PDL iar la final a spus că vrea să mențină USL

Primarul Ovidiu Portariuc, președintele executiv al PSD, a acuzat PNL că s-a pus paravan și apără camarila PDL și interesele economice ale firmelor de casă ale democrat-liberalilor, dar a precizat, totodată, că vrea să mențină USL la Botoșani.

„Îmi manifest speranța că proiectul USL va rezista. Cum ne-am comportat noi la Botoșani, PSD, arată dedicarea pentru această construcție politică. Un an și jumătate am făcut abstracție de toate atacurile, de toate piedicile puse de noua alianță fără susținere reală din partea cetățenilor, alianța răului PNL-PDL. Ne propunem în continuare, prin comunicare, prin dialog, să menținem acest proiect în viață și sper ca el să rămână și la nivel național în picioare”, a precizat Portariuc.

Primarul municipiului susține că USL are rezultate bune la guvernare și a lansat mai multe întrebări liderilor PNL.
„De ce nu a fost acceptat pactul de neagresiune? De ce PNL a făcut scut când am atins interesele PDL? De ce nu s-a dezis de alianța cu PDL? Sunt directori, afaceri, firme PDL, se vor proteja unii pe alții. Voi avea o discuție cu toți consilierii pentru că au venit acolo prin votul botoșăneni și să spună dacă sprijină alianța răului PNL-PDL pentru a proteja o camarilă de partid sau vin alături de executivul primăriie pentru proiecte mari pentru botoșăneni”, a completat Ovidiu Portariuc.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)