Prima pagină » Doi şoferi şi un mopedist prinşi în trafic fără permis

Doi şoferi şi un mopedist prinşi în trafic fără permis

Doi conducători auto şi un mopedist au fost depistaţi în trafic, pe 1 iunie, deşi nu posedau permis de conducere. Cei trei sunt acum cercetaţi de oamenii legii.

 

Primul prins pe picior greşit este Ionuţ P., de 26 de ani, din comuna Dîngeni. El conducea un autoturism prin comună, deşi nu avea permis de conducere pentru nicio categorie.

În aceeaşi zi, pe DN 29 C, în localitatea Vârfu Câmpului, judeţul Botoşani, a fost oprit în trafic, mopedul condus de Viorel Florin B., de 45 de ani, din comuna Vorona.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de circulaţie.

Tot sâmbătă, în jurul orei 21.45, pe un drum comunal din satul Costeşti, comuna Răchiţi, a fost oprit un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

La volanul autoturismului a fost identificat Vasile L., de 25 de ani, din satul şi comuna Nicşeni, judeţul Botoşani, care nu poseda permis de conducere.

„Cei trei conducători auto sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a deţine permis de conducere, cauzele urmând a fi soluţionate procedural”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)