Prima pagină » 2 răniţi şi 2 încarceraţi într-un accident rutier grav

2 răniţi şi 2 încarceraţi într-un accident rutier grav

Patru botoşăneni au fost la un pas de a-şi pierde viaţa, sâmbătă seară, într-un accident provocat de un şofer neatent. Acesta a pătruns pe sensul opus de mers şi a impactat un autoturism condus regulamentar, după care s-a oprit în şanţ, rămânând încarcerat împreună cu pasagerul său. A fost rănit şi şoferul maşinii lovite, dar şi pasagerul de pe locul dreapta faţă. 

La data de 1 iunie, în jurul orei 22.20, Marian O., de 29 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe strada I. C. Brătianu, din municipiul Botoşani, a pătruns pe sensul opus de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, din sensul opus, la volanul căruia se afla Camelia M., de 40 de ani, din municipiul Botoşani.

După impact, autoturismul condus de Marian O., a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în şanţul din partea stângă a direcţiei sale de deplasare, iar conducătorul auto şi pasagerul locului din dreapta faţă, Andrei A., de 25 de ani, din municipiul Botoşani, au rămas încarceraţi, fiind necesară intervenţia ISU Botoşani, pentru scoaterea acestora din autovehicul.

Din accident a rezultat, de asemenea, rănirea conducătoarei auto Camelia M. şi a pasagerului locului dreapta faţă din autoturismul condus de aceasta.

„Marian O. emana halenă alcoolică, însă, datorită stării postraumatice, niciunul dintre conducătorii auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Acestora li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de Marian O. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie procedurală”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)