Prima pagină » Deputatul Ciofu donează rechizite şcolare şi câte un televizor pentru grădiniţele din colegiul său electoral

Deputatul Ciofu donează rechizite şcolare şi câte un televizor pentru grădiniţele din colegiul său electoral

Deputatul Tamara Ciofu împreună cu membrii PSD, organizează în zilele de 31 mai şi 1 iunie vizite în grădiniţele din colegiul său electoral pentru a le dona copiilor de aici rechizite şcolare şi pentru a dota unităţile de învăţământ cu câte un televizor.

„Am promis în campania electorală că voi încerca să am în vedere că un număr cât mai mare de copii din grădiniţele din Răchiţi, Băluşeni, Gorbăneşti şi Stăuceni să aibă rechizite şcolare, şi să aibă acces la un televizor în sala de curs. De 1 iunie, de Ziua Copilului, împreună cu prieteni şi colegi din PSD şi cu ajutorul câtorva sponsori inimoşi, Manuela Zarug (SC Serconf SA) , Anca Lungu, (Farmacia Anca), am vizitat grădiniţele din comunele colegiului meu pentru a mă ţine de cuvânt faţă de acestea şi pentru a-i cunoaşte personal pe copiii de aici. Toţi cei 350 de copii ne-au întâmpinat cu entuziasm, cu poezii şi cântecele, iar noi le-am dăruit jucării, rechizite şcolare şi dulciuri.”, a declarat medicul şi deputatul Tamara Ciofu.
Deputatul PSD a vizitat şi Grădiniţa Nr 22 din municipiul Botoşani, unde sunt înscrişi 200 de copii, dar şi Grădiniţa Tulbureni, pentru a le oferi acestora rechizite şcolare, dulciuri şi jucării.
Deputatul Tamara Ciofu a sprijinit Concursul Interdisciplinar ,, Zâmbet de Copil”, ediţia a V-a, organizat în comuna Răchiţi şi a premiat concurenţii cu dulciuri.
Pe 1 iunie reprezentanta PSD va organiza o vizită la Centrul de Plasament din comuna Truşeşti unde sunt îngrijiţi 90 de copii din judeţul Botoşani pentru dotarea instituţiei cu dulapuri pentru uz personal.
„Scopul acestor acţiuni este de a îmbunătăţi calitatea condiţiilor de învăţământ pentru copiii care sunt înscrişi la aceste grădiniţe, precum şi pentru cei de la Centrul de Plasament de la Truşeşti care vor avea unde să-şi depoziteze lucrurile”, a completat deputatul PSD.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)