Prima pagină » Ţurcanu şochează şi sare în apărarea lui Portariuc la lucrările de la Stadion

Ţurcanu şochează şi sare în apărarea lui Portariuc la lucrările de la Stadion

După o lungă perioadă de schimburi de replici, care de care mai tăioase, relaţia dintre liberalul Florin Ţucanu, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, şi social-democratul Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botoşani, pare să fi ajuns la un alt nivel. Ţurcanu a sărit în apărarea primarului Ovidiu Portariuc în ceea ce priveşte lucrările la Stadionul Municipal astfel încât meciurile de Liga 1 ale FC Botoşani să fie desfăşurate în Botoşani.

Liderul liberalilor îi ia apărarea lui Portariuc în faţa celor care l-au acuzat că a organizat prea târziu licitaţia pentru stabilirea firmei care va face lucrările la stadion.

„Nu îmi este obiceiul să mă bag unde nu îmi fierbe oala, dar dacă erau bani privaţi era altceva, dar dacă sunt fonduri publice atunci trebuie să se respecte toate termenele prevăzute de lege. Trebuie respectate termenele impuse, altfel nu se poate face”, a declarat Ţurcanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani a ţinut să-i felicite pe oamenii de afaceri Valeriu Iftimie şi Cornel Şfaiţer pentru toate eforturile pe care le-au făcut pentru a se ajunge la performanţa istorică de promovare a FC Botoşani în Liga 1.
„Unde mai găseşti pe cineva care să ia cinci milioane de euro din puşculiţa familiei să-i dea la fotbal în speranţa că l-a un moment dat s-ar putea să se întoarcă banii”, a spus Ţurcanu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)