Prima pagină » Primăria Botoşani va construi şi un montagne rousse lângă aqua-parck-ul Cornişa

Primăria Botoşani va construi şi un montagne rousse lângă aqua-parck-ul Cornişa

În campania electorală nu vroia să audă nici de Cornişa, iar acum vine cu idei pentru extinderea proiectului. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat, după vizita în Stuttgart la Europa Park, că vrea să construiască şi un montagne rousse lângă viitorul Parc de distracţii Cornişa pentru a spori atractivitatea acestuia.

„E unul din lucrurile pe care vrem să le luăm în studiu să vedem în ce măsură putem să realizăm un montagne rousse în apropierea Parcului de agrement Cornişa. Este un element de atracţie. Identificăm acum să vedem care ar fi costurile, pentru că nu putem să ne gândim la acest nivel, aici fiind unul din cele mai mari parcuri din Europa. Pe proiectul de fezabilitate al parcului Cornişa s-ar justifica şi existenţa unui asenenea montagne rousse. Am identificat tot ce se poate adapta şi la noi”, a declarat primarul Portariuc.

Acesta s-a declarat impresionat de zona comercială a parcului nemţesc şi şi-a manifestat încrederea că prin construcţia unui montagne rousse municipiul Botoşani va fi cu adevărat un punct important de atracţie turistică în zona Moldovei.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)