Prima pagină » VIDEO Valeriu Iftime: ”Suntem un județ în care Dumnezeu ne-a dat tot! Dar… cu două râuri avem 10% irigat”
Agricultură Știri locale

VIDEO Valeriu Iftime: ”Suntem un județ în care Dumnezeu ne-a dat tot! Dar… cu două râuri avem 10% irigat”

Omul de afaceri Valeriu Iftime, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, l-a felicitat pe Ionică Nechifor, directorul Stațiunii Popăuți, pentru investiția de 16 milioane euro atrasă pentru modernizarea stațiunii.

Iftime le-a spus fermierilor că ei trebuie să fie cei mai bogați oameni din lume pentru că viitorul este despre alimentație, despre hrană.

”Suntem un județ în care Dumnezeu ne-a dat tot. Ne-a dat pământ, dar ne-a dat și apă. Dacă viitorul există undeva există viitorul alimentației, al mâncării. Noi trebuie să fim cei mai bogați oameni din lumea asta. Nu 2 milioane, 4 milioane de oameni județul Botoșani poate hrăni. Avem agricultură, 350.000 de hectare, din care, cu două râuri care ne mărginesc, dar avem 10% irigat”, a declarat Iftime.

Ionică Nechifor, Stațiunea Popăuți, Asociația Moldoovis, Primăria Răchiți prin primarul Florin Bulgaru și Camera de Comerț au organizat cel mai important târg agricol din regiunea Moldovei în acest week-end. Urmăriți integral declarația lui Valeriu Iftime la târgul agricol de la Popăuți:

Video