Prima pagină » VIDEO Lucian Trufin către fermieri: “Sunt mândru botoșăean și mândria vine din fapte. Am adus sute de proiecte în satul botoșănean”
Agricultură Știri locale

VIDEO Lucian Trufin către fermieri: “Sunt mândru botoșăean și mândria vine din fapte. Am adus sute de proiecte în satul botoșănean”

Senatorul Lucian Trufin, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a declarat că este mândru că este botoșănean și pentru asta atrage investiții în satele județului pentru a crește dezvoltarea județului.

”Sunt mândru botoșănean și mândria vine din fapte. Botoșaniul a crescut! Am adus sute de proiecte în satul botoșănean, vorbim de dezvoltarea județului Botoșani, unde 60% dintre locuitori trăiesc în satul botoșănean. Sunt mândru prin fapte! Faptele se văd!”, a declarat Lucian Trufin.  

Ionică Nechifor, Stațiunea Popăuți, Asociația Moldoovis, Primăria Răchiți prin primarul Florin Bulgaru și Camera de Comerț au organizat cel mai important târg agricol din regiunea Moldovei în acest week-end.

Urmăriți integral declarația lui Lucian Trufin la târgul agricol de la Popăuți: