Prima pagină » Candidat la Primărie: ”De unde moda asta la candidați… vă faceți poze în biserică, cu spatele la Altar, în încercarea de a impresiona electoratul?”
Politică

Candidat la Primărie: ”De unde moda asta la candidați… vă faceți poze în biserică, cu spatele la Altar, în încercarea de a impresiona electoratul?”

Un candidat la Primăria Botoșani a făcut o postare pe Facebook prin care adresează mai multe întrebări contracandidaților care în perioada precampaniei electorale au postat pe rețelele de socializare imagini cu ei la biserică sau chiar înregistrări din discuțiile cu preoții.

Este vorba despre antreprenorarea Mihaela Stoiciuc, candidat independent la funcția de primar al municipiului Botoșani.

”Îmi explicați și mie de unde până unde moda asta la candidați să vă faceți poze în biserică, cu spatele la Altar și să postați pe FB în încercarea de a impresiona electoratul? Sau în curtea bisericii, dar cu voi în plan central, gen “aicișea mă rog”, “acuma bat mătăniile” etc. Voi când vă rugați (dacă…) vă rugați cu camerele foto/video pe voi, vă treziți într-un scenariu de film, vă simțiți așa vedete încât să vă urmărească paparazzi când vă închinați? Ce-i cu filmulețele astea regizate, toți la cămășuțe, mânecuțe suflecate sau nu, în conversații cu tâlc despre nemurirea sufletului?! Nu așa se demonstrează credința în Dumnezeu. Și nici dragostea pentru comunitate”, a postat Mihaela Stoiciuc.