Prima pagină » S-a deschis LALLA Flowers. A fost șoferiță de TIR, alături de soțul ei, acum și-a transformat pasiunea pentru flori și frumos într-un organizator de evenimente VIDEO
Economic

S-a deschis LALLA Flowers. A fost șoferiță de TIR, alături de soțul ei, acum și-a transformat pasiunea pentru flori și frumos într-un organizator de evenimente VIDEO

Mihaela și Ionuț Silion sunt doi tineri din județul Botoșani care au cutreierat prin toată Europa, iar acum ea și-a deschis propria florărie, LALLA Flowers. Cei doi soți au fost împreună șoferi pe TIR, iar Mihaela a decis, după ce a devenit mămică a doua oară, că este timpul să treacă în rândul antreprenorilor și a folosit pentru asta pasiunea ei dintotdeauna pentru flori.

Așa a apărut LALLA Flowers, care este mai mult decât o florărie, ci un concept de organizator de evenimente.

Inaugurarea a avut loc sâmbătă și cei doi soți Silion au avut alături familia și cei mai buni prieteni.

Mihaela Silion știe să facă aranjamente din flori, a urmat cursuri pentru baloane și modelează singură arcade din baloane, iar pasiunea pentru frumos a făcut-o să își decoreze singură un perete din LALLA Flowers.

”Așa îmi spunea sora mea când era mai mică, și tatăl meu, care nu mai este printre noi, și am vrut să am o amintire de la el”, a declarat Mihaela Silion.

În interior, sunt flori ținute la temperatură controlată, în frigider, pentru a putea fi oferite proaspete tot timpul.

”Avem buchet de flori, un aranjament de flori naturale, avem aranjamente pentru Paște. Oferim servicii pentru cumetrii, nunți, tăieri de moț, zile de naștere. Avem program zilnic de la 11.00 la 19.00”, a precizat Mihaela Silion.

LALLA Flowers este pe Calea Națională, lângă sediul E.ON.

Calea Nationala nr 38A, telefon: 0740868016