Prima pagină » VIDEO INTERVIU Maricel Maxim: ”Mi-ar părea rău ca Valeriu Iftime să deconteze prostiile PNL-ului”
Administrație Politică Știri locale

VIDEO INTERVIU Maricel Maxim: ”Mi-ar părea rău ca Valeriu Iftime să deconteze prostiile PNL-ului”

Omul de afaceri Maricel Maxim este singurul consilier local care a părăsit PNL pentru a trece la un partid mai mic, respectiv partidul Forța Dreptei.

Acesta spune că decizia de plecare din PNL a fost luată imediat după ce Ludovic Orban a înființat partidul Forța Dreptei și că ar fi fost bine pentru PNL Botoșani dacă Valeriu Iftime ar fi venit mai din timp la conducerea filialei locale. Acesta a vorbit și despre riscul ca Iftime să încaseze toate nereușitele PNL Botoșani în următoarea perioadă.  

Cu părere de rău, decizia este luată mai înainte. Clar că dacă s-ar fi întâmplat ca Valeriu Iftime să fi venit mai din timp și să fi făcut o ordine, ierarhizare a membrilor liberali, am fi făcut echipă… dar hotărârea a fost luată. Mi-ar părea rău ca Valeriu Iftime să deconteze prostiile PNL-ului de acum. Chiar îmi pare rău pe chestia asta. L-am văzut, e optimist, vrea să facă treabă, dar e greu”, a declarat Maricel Maxim.

În ceea ce privește valul primarilor care a plecat de la PNL la PSD, Maxim spune că el a plecat de la un partid liberal la altul, dar că trecerea la social-democrați reprezintă de fapt întoarcerea acasă a celor care nu au fost niciodată liberali.

”Nu sunt liberali, s-au dus unde le este locul, să fim clari. Întotdeauna au jucat-o la ambele capete… primarii erau PSD-iști cu haine PNL, a declarat Maxim.

Interviul integral VIDEO: